Edició 2016

« Ves enrere

Trobada amb Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Trobada amb Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Divendres, 22 de juliol, 17.30 h

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat valenciana ha posat en marxa el Fòrum d'Ètica Pública i Democràcia, denominació que emmarca un conjunt d'activitats com ara conferències, jornades i seminaris llur objectiu és promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada i reflexionar col·lectivament –amb la participació de la ciutadania– sobre els reptes que això implica.

Entre el 18 al 22 de juliol es desenvolupen a la Seu de la Universitat en la ciutat d'Alacant els Diàlegs d'estiuque inclouen, com a gran novetat, un cicle de Trobades entre la ciutadania i els i les membres del Consell, com a màxima representació de la Generalitat Valenciana, per a establir un diàleg obert i directe amb representants de tota mena d'organitzacions socials i persones que individualment puguen estar interessades en participar en esta mena de "rendició de comptes".

Estes Trobades amb la ciutadania tenen un format tipus on cada Consellera o Conseller, després d'una brevíssima intervenció inicial, respondrà a les preguntes dels i les participants (que haurien d'haver-se inscrit prèviament per a assistir). La durada prevista, en total, seria de 90 minuts. Els aforaments estan limitats per la capacitat dels espais de l'edifici de la Seu Universitària.

Cada Trobada compta amb una persona que fa les tasques de presentació, moderació i conducció de l'acte, ordenant les preguntes i les respostes per a garantir la màxima fluidesa.

Estes Trobades són una aposta pel diàleg com a exercici de participació i transparència que aspira a reforçar la proximitat del Consell amb la ciutadania i innovar en les formes de relació dels i les responsables polítics amb la societat.

Fes ja la teua inscripció per a poder participar!