Edició 2016

« Ves enrere

Trobada amb Ximo Puig, President de la Generalitat

Trobada amb Ximo Puig, President de la Generalitat

Dilluns, 18 de juliol, 19.30 h

PLACES ESGOTADES

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Fòrum d'Ètica Pública i Democràcia, denominació que emmarca un conjunt d'activitats com ara conferències, jornades i seminaris. El seu objectiu és promoure els valors cívics, necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada, i reflexionar, col·lectivament, –amb la participació de la ciutadania– sobre els reptes que això implica.

Del 18 al 22 de juliol es desenvolupen a la Seu de la Universitat, en la ciutat d'Alacant, els Diàlegs d'estiuque inclouen, com a gran novetat, un cicle de Trobades entre la ciutadania i els i les membres del Consell, com a màxima representació de la Generalitat Valenciana, per a establir un diàleg obert i directe amb representants de tota mena d'organitzacions socials i persones que, individualment, puguen estar interessades en participar en esta mena de "rendició de comptes".

Estes Trobades amb la ciutadania tenen un format tipus, on cada consellera o conseller, després d'una brevíssima intervenció inicial, respondrà a les preguntes dels i les participants (que haurien d'haver-se inscrit prèviament per a assistir). La durada prevista, en total, seria de 90 minuts. Els aforaments estan limitats per a la capacitat dels espais de l'edifici de la Seu Universitària.

Cada trobada compta amb una persona que fa les tasques de presentació, moderació i conducció de l'acte, ordenant les preguntes i les respostes per a garantir la màxima fluidesa.

Estes trobades són una aposta pel diàleg com a exercici de participació i transparència que aspira a reforçar la proximitat del Consell amb la ciutadania i innovar en les formes de relació dels i les responsables polítics amb la societat.

Fes ja la teua inscripció per a poder participar!