Edició 2016

« Ves enrere

Jornada – Els mitjans de comunicació davant els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Jornada – Els mitjans de comunicació davant els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Dimecres 20 de juny, d'11 a 14 h.

Places

PLACES ESGOTADES

Objetius:

Obrir un debat crític sobre el paper dels mitjans de comunicació en la socialització i informació al voltant de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Públic destinatari:

Profesionals de la informació

Profesionals del sector audiovisual

Representants d'Organitzacions no Governamentals per al Desenvolupament

Estudiants de les àrees de ciències socials i de la comunicació

Descripció:

L'activitat pretén establir un diàleg obert i crític entre dos especialistes del món de la comunicació i el periodisme i el públic al voltant de la relació entre els mitjans de comunicació i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Ponents:

Alejandra Agudo, Planeta Futuro. Va estudiar Periodisme (2001-2006) en la Universidad Autónoma de Madrid. Des de llavors ha treballat en diverses publicacions locals, económiques i sobre discapacitat. També ha estat uns anys al món de la comunicació corporativa fins a que, l'any 2011, va cursar el Màster de Periodisme UAM – El País. Al llarg de l'any 2012 va realitzar pràctiques en la secció de societat, on va escriure sobre temes relacionats amb la salud, l'educació, els drets de la dona… L'any 2015, es va unir a l'equip de la secció sobre desenvolupament sostenible d'El País, Planeta Futuro.

Luis Arroyo, expert en comunicació. Pressident d'Asesores de Comunicación Pública. Entre 2004 i 2008 va ocupar diversos càrrecs en àrees de comunicació del Govern d'Espanya, dirigint el Gabinet de la ministra Carme Chacón, dels dos secretaris de Estat de Comunicació i com a director adjunt del Gabinet de la vicepressidenta primera del Govern

A més de la seua faceta como a consultor de comunicació estratègica, és formador en matèries relatives a la comunicació per a líders, directius i alts funcionaris, i professor en diverses universitats i centres d'estudi a Espanya i Amèrica Llatina.

Col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació nacionals, és autor de numeroses publicacions sobre comunicació, entre les quals destàquen els llibres El poder político en escena (RBA), Frases como puños: el lenguaje y las ideas progresistas (Edhasa), y Los cien errores en la comunicación de lasorganizaciones (ESIC).

Places:

30