Edició 2017

« Ves enrere

Trobada amb Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Trobada amb Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball

Dimarts 11 de juliol, a les 19.00 h

Xiringuito Sol i Lluna (platja de Xeraco)


La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat valenciana ha posat en marxa el Fòrum Ètica Pública i Democràcia, denominació que emmarca un conjunt d'activitats com ara conferències, jornades i seminaris que tenen com a objectiu promoure els valors cívics necessaris per al desenvolupament d'una democràcia avançada i reflexionar col·lectivament –amb la participació de la ciutadania– sobre els reptes que això implica.

Entre el 10 al 14 de juliol es realitzen en distints municipis de la Comunitat, després de la bona acollida de la primera edició, un cicle de Trobades entre la ciutadania i els i les membres del Consell, com a màxima representació de la Generalitat Valenciana, per a establir un diàleg obert i directe amb representants de tota mena d'organitzacions socials i persones que individualment puguen estar interessades en participar en aquesta mena de «rendició de comptes».

Aquestes Trobades amb la ciutadania tenen un format tipus on cada consellera o conseller, després d'una brevíssima intervenció inicial, respondrà les preguntes dels i les participants (que s'hauran d'inscriure prèviament per a assistir-hi). La durada prevista, en total, seria de 90 minuts. Els aforaments estan limitats per la capacitat dels espais on es realitzen els actes. Cada Trobada compta amb una persona que fa les tasques de presentació, moderació i conducció de l'acte, ordenant les preguntes i les respostes per a garantir la màxima fluïdesa.

Les Trobades són una aposta pel diàleg com a exercici de participació i transparència que aspira a reforçar la proximitat del Consell amb la ciutadania i innovar en les formes de relació dels i les responsables polítics amb la societat.

Fes ja la teua inscripció per a poder participar!

 

inscripción