formació, reflexió i debats

« Ves enrere

Joves i participació

Joves i participació

Divendres 13 de juliol, de 10.00 a 14.00 h

Seu universitària Ciutat d'Alacant


Proposta d'anàlisi de les formes de participació en el context polític, econòmic i social actual, les seues pràctiques, sobretot en els nivells més immediats. 
 
Es tracta de debatre sobre la seua idoneïtat i viabilitat, l'exploració de noves formes i les seues implicacions reals en l'àmbit de la joventut.

 

Ponència
  • Carmen Montalbá (Universitat de Valèencia)

 

Taula redona

  • Antonio Fernández Fernández (Fundació del Secretariat Gitano)
  • Joan Vinyars Campos (Centre de Desenvolupament Rural de la Safor)
  • Ximo Mahiques Antolí (Fundació Adsis-Centro Taleia)
  • Estefanía Rico (Coordinadora de Jovesord)

Modera: Adolfo Carnero (Institut Valencià de la Joventut)

 


 

Carmen Montalbá Ocaña

És doctora en Sociologia i diplomada universitària en Treball Social.
 
Professora de Fonaments en Treball Social, del màster de Benestar Social i del de Dependència, en el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València.
 
Té més de 17 anys d'experiència professional en els àmbits d'acció social: tècnica d'inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables; gestió de projectes europeus en matèria d'igualtat d'oportunitats en el mercat de treball; plans d'igualtat i enfocament de gènere en el disseny de projectes; dinamització grupal i comunitària amb enfocament de gènere.
 
Participa en diferents línies d'investigació en política social, política d'ocupació, política de cures i participació ciutadana, anàlisi i avaluació de polítiques públiques, promoció d'autonomia personal i atenció a situacions de dependència, diagnòstics territorials, plans participats d'educació, ocupació i diversitat funcional, etc.