Diàlegs d'Estiu 2018

« Ves enrere

Trobada amb Ximo Puig, president de la Generalitat

Trobada amb Ximo Puig, president de la Generalitat

Dijous 19 de juliol, a les 19.00 h

Associació Veïnal i Cultural Tres Forques i Vara de Quart – Carrer de les Tres Forques, 98. 46018 València


 

Les Trobades amb el Consell tenen com a objectiu establir un diàleg obert i directe de consellers i conselleres amb representants de tot tipus d'organitzacions socials i persones que individualment puguen estar interessades a participar en aquesta espècie de «rendició de comptes».
 
Cadascuna d'aquestes trobades es realitza en una localitat diferent. Després d'una brevíssima intervenció inicial, cada consellera o conseller respondrà les preguntes de la ciutadania. Per a això, les persones que desitgen assistir s'hi hauran d'inscriure prèviament. L'aforament està limitat per la capacitat dels espais on es realitzen.
 
La durada prevista és de 90 minuts aproximadament i cada trobada compta amb una persona que fa les tasques de presentació, moderació i conducció de l'acte, ordenant les preguntes i les respostes per a garantir la màxima fluïdesa.
 
Són una aposta pel diàleg com a exercici de participació i transparència, que aspira a reforçar la proximitat del Consell amb la ciutadania i innovar en les formes d'interacció social del govern.
 
Fes ja la teua inscripció per a poder participar!
 

inscripción